Sida  1

Presentationsfilmen

för Garreau så som det

har varit

Château Garreaus huvudbyggnad är byggd i den lokala klassiska sandstenen och består av tre våningar med ganska olika karaktär.

Entréplanet innehåller umgängesytorna med ett stort välutrustat lantkök, täckt terrass med utegrill (uteköket), stor kreativitetssal, matsal, två salonger med öppna spisar och en stor täckt veranda med plats för över 50 personer och fantastisk utsikt över hästhagar och vinrankor.

Övervåningen innehåller tre rymliga sovrum, två med egen toalett och dusch, ett med separat badrum med WC. Här finns även ett kuddrum med lågt snedtak där barnen brukar tycka om att bo. Bottenvåningen är mer rustik, men mycket mysig och mer likt en fransk bondgård med råa stenväggar blandat med trä och vitt. Här finns fem dubbelrum och ett enkelrum, flera duschar/WC, ett litet vardagsrum och en täckt terrass.

Gården utvecklas ständigt och är för närvarande utrustad med fransk biljard, musikanläggning, TV med parabol och video/DVD, 18 cyklar och en moped samt ett antal inom- och utomhusspel.

 

Köket är fullt utrustat med industridiskmaskin, stor gas/el/varmluftspis, öppen spis och det man behöver i ett kök. Våra stjärnkockar stortrivs i detta kök som faktiskt består av en ute och en innedel.

 

 

 

Huvudbyggnaden