Sida  1

Presentationsfilmen

för Garreau så som det

har varit

Stenladan ligger direkt bredvid huvudbyggnaden. Byggnaden är minst lika gammal som gården och har tjänat som vinlager och produktionshall för gårdens vinproduktion.

Restaureringen började då traktens Jakthornsorkester hörde av sig och hade blivit utan repetitionslokal.

De hade repat på ett annat slott men åkt ut. (Om det berodde på att 1 horn låter 3 km och de är 30 st är outrett)

”-Kan vi få renovera en del av ladan mot att vi får vara där en gång per vecka?” – löd frågan från M Garabos - Självklart.,

På detta sätt skapades en konferenslokal för minst 35 personer i ladan. Denna lokal har separat kök med spis, kyl, frys och en stor bardisk. Lokalen används nu till konferenser samt som festlokal med Bar då det verkligen skall partajas.

Resterande del renoverades 2010 till en stor ateljé på över 200 kvadratmeter och sex meters takhöjd. Lokalen är rustik med vitkalkade väggar och spännande ljussättning. Studion används till exempel för våra akvarellkurser samt för stora fester som behöver tak över huvudet.

Ateljén är tillgänglig alla dagar och konferenslokalen likaså med undantag för fredagar då vi ju har vår jakthornsorkester på besök. Med fördel kan man då gå in och njuta av välljudet, och få ett glas Armagnac .

 

 

 

 

Stenladan/Ateljén